Alternatieven voor iGoogle

iGoogle logoSinds afgelopen vrijdag 1 november is het niet meer mogelijk om iGoogle te gebruiken. iGoogle was Google’s aanpasbare startpagina waarop je favorieten en diverse gadgets kon toevoegen zoals bijvoorbeeld de weersvoorspellingen of aandelenkoersen. Als je op zoek bent naar een alternatief voor iGoogle, bekijk dan dit artikel voor diverse alternatieven.

Ik weet dat veel mensen gebruik maakten van iGoogle. Favoriete websites en gadgets toevoegen en/of organiseren was eenvoudig, ook als je pas na een tijdje weer veranderingen wilde aanbrengen in je aangepaste google startpagina.

Hieronder een opsommingen van mogelijke alternatieven voor iGoogle:

My Link Cloud.

Wibki

Wibki.

Start Me

Start Me biedt de mogelijkheid om al je favorieten en dergelijke van iGoogle te importeren.

Symbaloo

Symbaloo is het meest herkenbare alternatief voor iGoogle. Gebruikers van iGoogle zullen ook hier snel hun weg kunnen vinden.

Protopage

Protopage is ook een herkenbaar alternatief voor iGoogle als het aankomt op mogelijkheden die iGoogle ook bood.

iLoggo

iLoggo is een uiterst eenvoudig alternatief voor iGoogle.

Gerelateerde artikelen:

2 Comments

  • Es gibt auch http://www.hinto.co 😉

  • Ik ben zelf een tevreden gebruiker van http://www.start.me – het is weliswaar niet precies als iGoogle maar persoonlijk vind ik het zelfs beter. De lay-out is een stuk rustiger en het is makkelijk in gebruik.