Oct 28, 2013
Comments Off on Links uit tweets automatisch in Delicious opslaan

Links uit tweets automatisch in Delicious opslaan

Packrati.usZodra ik bronnen op internet tegenkom die ik mogelijk later weer zou willen raadplegen of wil delen met studenten, sla ik deze op in mijn Delicious pagina. Soms kom ik ook websites tegen die ik direct middels een link wil delen via twitter èn wil opslaan op mijn Delicious pagina. Ik moest daarvoor altijd twee handelingen doen. Maar nu is er Packrati.us.

Met packrati.us is het mogelijk om links die je deelt in twitterberichten, of die mensen naar jou “tweeten” op te slaan (te “bookmarken”) op diverse bookmarking-tools zoals bijvoorbeeld:

  • Delicious
  • Instapaper
  • Historious
  • Diigo
  • Diverse andere tools

De configuratie is eenvoudig; meld je op packrati.us aan met je twitter-account en geef aan in welke dienst packrat je links uit twitterberichten moet opslaan.

Gerelateerde artikelen:

Comments are closed.