Nov 8, 2012
Comments Off on Prezi met handige tools voor docenten

Prezi met handige tools voor docenten

Voor de cursus “Pedagogisch didactische bekwaamheid” (PDB) op NHL Hogeschool verzorg ik gedurende twee bijeenkomsten een presentatie over ict. Tijdens deze presentatie passeren diverse handige ict-tools de revue. De tools zijn verdeeld over verschillende thema’s. De presentatie heb ik gemaakt met behulp van Prezi.

Prezi is een ontzettend krachtige omgeving voor het opzetten van non-lineaire presentaties. Doordat ik de presentatie in Prezi heb gemaakt, kan ik eenvoudig inspelen op de behoeftes van de cursisten.

De presentatie kun je hieronder bekijken. Waarschuwing: in het begin is het navigeren door een “prezi-presentatie” even wennen.

Met blokhaken en cirkels kun je je presentatie in “dia’s” verdelen. Door te klikken binnen een blokhaak of cirkel, zoom je in op de betreffende “dia”. Door er net buiten te klikken of door je scrollwiel te gebruiken kun je vervolgens weer uitzoomen om het “grote geheel” te tonen.

Gerelateerde artikelen:

Comments are closed.