Apr 11, 2011
Comments Off

Welke internetbrowser gebruik je?

Deze keer een snelle tip om er achter te komen welke internetbrowser je eigenlijk gebruikt.
Steeds meer mensen komen er achter dat er meer programma’s zijn waarmee je websites kunt bekijken dan alleen Internet Explorer. Waarom zou je eigenlijk een ander programma gebruiken? Zoals je op mijn weblog kunt lezen kun je steeds vaker mooie dingen maken met tools die via internet te gebruiken zijn.
Het gebruik van deze tools vereist soms een andere Internet Browser. Enkele redenen hiervoor kunnen zijn dat de tool soepeler zal werken of simpelweg dat de bestaande Internet Browser verouderd is. Door http://www.whatbrowser.org/nl/ te bezoeken kom je er achter welk Internet Browser met welke versie je momenteel gebruikt. Handig als iemand je een keer vraagt “Welke internetbrowser gebruikt u?”

Gerelateerde artikelen:

Comments are closed.