Jan 31, 2011
Comments Off on Verstuur snel bestanden met WeTransfer

Verstuur snel bestanden met WeTransfer

Loop je ook wel eens tegen het probleem aan dat je net een foto méér wilt versturen dan wat je mailbox aan kan? Krijg je wel eens ‘bounced’ mailtje terug met de melding dat de mailbox van de ontvanger vol zit? Dan is WeTransfer net zo handig voor jou als voor mij!

Wat is het?

WeTransfer is een dienst waarmee je snel grote bestanden naar iemand toe kunt sturen. Registratie is niet nodig; je kunt WeTransfer inschakelen wanneer je wilt. Het gebruik van WeTransfer is uiterst simpel; je geeft alleen aan wat je wilt versturen en naar wie je het wilt versturen.

Wat kost het?

WeTransfer kost voor jou als gebruiker helemaal niets! Inkomsten haalt WeTransfer binnen door het weergeven van – vaak ontzettend mooie – gesponsorde achtergronden; afbeeldingen die als achtergrond worden weergeven voor adverteerders.

Waarom WeTransfer?

Zoals eerder gezegd, het gebruik van WeTransfer is erg laagdrempelig. Je hoeft je niet te registreren, en je hoeft jezelf niet door lange invulformulieren te worstelen voordat je je bestanden kunt versturen. Je kunt het a la minute gebruiken zonder eerst in te moeten loggen.

Zoals je ziet is dit artikel maar erg kort geschreven. Omdat WeTransfer zo ontzettend gebruiksvriendelijk is opgezet, is het niet nodig om een uitgebreid stappenplan met veel screenshots te bouwen. Mocht je toch nog vragen hebben over WeTransfer, laat dan een berichtje achter hieronder.

Gerelateerde artikelen:

Comments are closed.