Jan 28, 2011
Comments Off on Maak snel flowcharts en SWOT analyses met Gliffy

Maak snel flowcharts en SWOT analyses met Gliffy

Zo nu en dan is het nuttig om bepaalde processen of stappen in een flowchart te stoppen. Software hiervoor is vaak duur of te uitgebreid om eenvoudig en snel een diagram te maken. In Gliffy vond ik een uitstekende webapp waarmee ik de diagrammen kan maken die ik wil.

Gliffy is een handige webapplicatie waarvoor je je gratis kunt registreren. Na registratie kun je tot 5 diagrammen of flowcharts online opslaan zodat je er vanaf overal bij kunt komen. Daarnaast kun je je diagrammen of flowcharts ‘publiceren’ via een link zodat deze voor het publiek beschikbaar zijn. Hieronder zie je een voorbeeld van een van mijn flowcharts (klik er op voor een grotere versie):

Gerelateerde artikelen:

Comments are closed.