Feb 9, 2009
Comments Off on Wat verwacht ik van het traject

Wat verwacht ik van het traject

De notitie hieronder heb ik nog voor de start van het cursustraject geschreven.

Ik verwacht dat ik na het volgen van dit traject een stuk zekerder in mijn schoenen sta wat betreft mijn titel als ‘docent’. Wat dat betreft ben ik 2 jaar geleden toch een beetje in het diepe gegooid. Ik ‘doe’ wel, en ik doe goed, als ik studenten en collega’s mag geloven, maar ik ‘weet’ soms niet of datgene wat ik doe, goed is.

Verder durf ik niet echt te zeggen wat ik precies verwacht van het traject. Echte verwachtingen heb ik eerlijk gezegd nog niet echt, ik denk dat ik het allemaal op mij af laat komen en zowel veel kennis tot mij neem, maar wellicht ook (web 2.0-)kennis vanuit mijn vakgebied mag delen.

Gerelateerde artikelen:

Comments are closed.